Temat: kto organizuje wieczór panieński?
Kto powinien zająć się organizacją wieczoru panieńskiego i kto za to powinien zapłacić? jak uważacie? albo jak to było kiedy to Wy miałyście wieczór panieński?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto powinien zająć się organizacją wieczoru panieńskiego i kto za to powinien zapłacić? jak uważacie? albo jak to było kiedy to Wy miałyście wieczór panieński?
Ja bym była za tym żeby to koleżanki coś zorganizowały i oczywiście pokryły koszty... Tak jak koledzy na kawalerskim
koleżanki a najlepiej poprosić przyjaciolke ona zna cie najlepiej
Zwyczajowo organizuje świadek lub znajomi. prezenty to już kwestia gości na wieczorze. uważam, że miło jest gdy panna młoda dorzuci się do np. dań/alkoholu w domu jeśli jest before
Można też zorganizować samemu, wtedy będzie tak jak chcemy:)
Mojej koleżance organizowała młodsza siostra z przyjaciółkami:)
Ja mogę zorganizować jak ktoś potrzebuje, mam wprawę:)
Świadkowa Choć w moim przypadku niestety świadkowa nie była zbyt ogarnięta i sama wszystko zorganizowałam, to w końcu nic trudnego Bardzo wam polecam wszelkie śmieszne gadżety dostaniecie je w sieci
A podobają Wam się takie wyjazdowe wieczory panieńskie? Może faktycznie w Kościelisku można zorganizować taką niezapomnianą imprezę?
Wyjazdowe wieczory panieńskie mają swój urok. Mi na moim wieczorze panieńskim moje koleżanki wynajęły apartament w Krakowie. Najpierw wypiłyśmy trochę szampana na miejscu, a później poszłyśmy zwiedzać Kraków nocą. Rynek Krakowski wygląda pięknie wieczorem. Jak wróciłyśmy czekały na nas mega wygodne łóżka. Później jeszcze sobie poplotkowałyśmy- takie trochę piżama party.
No wiadomo że świadkowa albo ekipa psiapsiółek, ważne jednak by był to niezapomniany wieczór przede wszystkim pod względem zabawy i odstresowania panny młodej przed czekającym ją wydarzeniem, bo wbrew pozorom, to nie są łatwe rzeczy. Całości udanego wieczoru dopełnią wspaniałe prezenty które także pozwolą zapamiętać ten dzień. Świetne inspiracje i gotowe pomysły znajdziecie bez wychodzenia z domu.
Wg mnie to głównie świadkowa organizuje wieczór panieński, a kosztami dzielą się wszystkie uczestniczki, oprócz panny młodej oczywiście Tak przynajmniej będzie u nas. Organizuję wieczór koleżance i powoli zaczynam szukać pomysłów Na pewno pójdziemy do klubu, ale chciałabym też jakąś inną atrakcję. Co myślicie o grupowej przejażdżce Ferrari?
Koleżanki oczywiście to organizują i pokrywają koszty, też uważam że samo wyjście do klubu jest standardowe a przydało by się trochę emocji motoprezent też ma pakiet panieński jak dla mnie to super pomysł
Oryginalny pomysł na wieczór panieński - w starym tramwaju z 1928
Jak już organizować wieczór panieński to niech będzie niezapomniany. Nie chodzi o to żeby chodzić po mieście z przebraniu króliczka, bo warto wynająć specjalistyczną firmę, która zorganizuje wszystko od początku do końca i to z pazurem.Zorganizuje tematyczny wieczór, który nie będzie obciachowy, a niezapomniany. Zajmie się wszystkim od lokalu do zabaw, które pozwolą zapomnieć o stresach związanych ze ślubem.
A czy to ważne kto? Ja sama wszystko wstawiałam, dziewczyny jedynie planowały. Ale nie miałyśmy szaleństwa. Pod dziewczyny dobrała Gutt Pure Vodka, po prostu wiedziałam, że jest delikatna i nie będzie odrzucała smakiem. Cóż... wódki zabrakło, mocno weszłyśmy w klimat, poszłyśmy na disco. Świetnie się bawiłyśmy. Udany panieński naprawdę nie wymaga wydawania majątku!
Świadkowa albo pierwsza druhna, to jej rola. Sprasza koleżanki panny młodej i raczej wspólnie pokrywają koszty bo dla jednej osoby to by było za dużo chyba, tez zależy co sie organizuje
W przypadku mojej siostry organizowałyśmy go po trochu wszystkie:) Nie można oczekiwać od 1 osoby, że zajmie się wszystkim i przyjść na gotowe...
Coraz częściej to sama panna młoda go organizuje, jak widzę po znajomych
Ja bym nie chciała przed ślubem zarywać nocy, lepiej zrobić taki wieczór z tydzień przed weselem:)
Jego przygotowaniem zajmuje się zwykle świadkowa, natomiast może się zdarzyć, że obowiązki te przejmuje osoba z lepszymi umiejętnościami organizacyjnymi, np. siostra, kuzynka, przyjaciółka.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź