Temat: Kolory paznokci do niebieskiej i żółtej sukienki
Jakie najlepiej pasują?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie najlepiej pasują?
Do obu proponuję biały
do niebieskiej fajnie będzie wyglądał błękit, bądź czarny i biały ( taki standard do wszystkiego ) a do żółtej ja bym chętnie eksperymentowała z czerwonymi bądź żółte neonowe
Tak jak wcześniej dziewczyny pisały do obydwóch będzie pasował biały ale też np. granat oraz klasyczna czerwień. Wnioskuję, że nie chcesz po prostu zmieniać paznokci na drugi dzień ale obawiam się, że będzie to nieuniknione ponieważ pewnie poodpryskują, chyba, że masz hybrydy
biały, ale ja bym dała jakiś z fakturą dla podkręceniu efektu, a nie gładki, coś takiego na przykład:
[img]https://esmaltaradas.files.wordpress.com/2013/09/white-hot-jessica4.jpg?w=640[/img]
albo ze złotem też ładnie:
[img]//www.gerrardinternational.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/texture-150x150.jpg[/img]
Ja na wesele znajomej będę miała beżowo białą sukienkę, buty błękitne i myślę o seledynowych (bądź neonowy żółty ) paznokciach. I jeśli znajdę to kolie w kolorze granat- seledyn więc sądze że do Twojej sukienki ostre seledynowe paznkocie będą super pasowały
Dała bym biały ,bo jest uniwersalny ,ale są takie fajne naklejki i można w kolorach niebieskiego i żółtego coś nakleić.
Myślę, że świetnie by Ci pasował niebieski lakier firmy Semilac Blue Lagoon, albo Tropiical Drinks Banana:)
Moim zdaniem, najlepiej pasuje biały.
Biały, beżowy lub jasny brąz
Do żółtej proponuję biały lub beż, do niebieskiej ciemniejsze, np. czarny, fioletowy
A może uniwersalny przezroczysty, niech paznokcie będą naturalnie piękne:)
Podobno już nie modny, ale ja uważam, że french pasuje do wszystkiego. Możesz też postawić na termohybrydy - takie co zmieniają kolor. Popatrz na paletę kolorów lakierów hybrydowych Myślę, że spokojnie dobierzesz coś do swoich kreacji. A jeśli jesteś z Warszawy to w dniach 24.09 -25.09 firma będzie miałą swoje stoisko na tragach BEAUTY FORUM & SPA. Możesz zobaczyć wszystko na żywo.
Ostatnio edytowany przez malami83 (2016-09-08 08:39:59)
Ja postawiłabym na klasykę i zestawienie kontrastów: czerwony lakier będzie prezentował się zabójczo. Koniecznie ten z mocnym połyskiem
Czerwień w ogóle nie pasuje w takich stylizacjach. To już lepiej czarny
Połączenie niebieskiego i czerwonego było hitem mijającego sezonu, ale jak kto lubi
Biały fajnie by wygląda
Ja z kolei uwielbiam szarości w różnych odcieniach a w połączeniu np z limonką wyglądają doskonale.
Biały, beżowy zawsze będzie pasował... Z jakimś delikatnym elementem ozdobnym
Beżowy , szary . jasno różowy.
Dziewczyny, a jak sukienka jest bladoróżowa to jaki kolor lakieru do paznokci polecacie? Ale żeby nie wyglądać cukierkowato
Ostatnio edytowany przez karolinkamarzec (2017-09-28 19:00:26)
@karolinkamarzec, jak chcesz bardzo hardo, to czarne, jak normalnie, to może jakieś bordo - bardzo kobiece.
[quote=Weronikaa86]@karolinkamarzec, jak chcesz bardzo hardo, to czarne, jak normalnie, to może jakieś bordo - bardzo kobiece.[/quote]
Bordo powiadasz... A pomyślę! Dziękuję
Nude do niebieskiej a do żółtej cos wyraźnego, ciemny brąz np
białe zdecydowanie moze jakis pylek
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź