Temat: Czarne włosy
Żałujecie, że ufarbowałyście się na czarno? Ja o tym marzę, ale właśnie boję się, że będę żałować. Zejście z czarnego koloru będzie potem bardzo trudne, prawda?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Żałujecie, że ufarbowałyście się na czarno? Ja o tym marzę, ale właśnie boję się, że będę żałować. Zejście z czarnego koloru będzie potem bardzo trudne, prawda?
Przez 25 lat byłam blondynką, teraz od kilku mam czarne włosy. Absolutnie nie żałuję, ale to też zależy od typu urody. A zejście z czarnego koloru to cały dzień w salonie fryzjerskim.
Czern powinna być dobrze przemyślana, bo potem faktycznie trzeba długo posiedzieć u fryzjera, żeby z tej czerni zejść. Może najpierw spróbuj takiego koloru do 28 myć To mniejsze ryzyko i masz możliwość przetestowania, czy Ci ten kolor odpowiada.
szamponetka na początek jest lepsza, bo te farby do 28 myć nie chcą z włosów schodzić! ile ja to się męczyłam ze zmywaniem nieudanego koloru i nic, kompletna klapa... moim zdaniem nie ma różnicy między farbą trwałą, a tą na 28 myć. odrost jest taki sam, a obie farby spłukują się tylko początkowo i potem zostają w łuskach włosów nie polecam, a nawet odradzam ten typ farby, jako farba na próbę
Dekoloryzację będziesz musiała sobie zrobić, żeby pozbyć się czarnego koloru. Moja siostra cioteczna jest fryzjerką i mówi, że ona bardzo niszczy włosy. Ja dłuższy czas temu wahałam się nad zafarbowaniem włosów henną, ale nie miałam odwagi... Chciałam przyciemnić sobie kolor włosów
Czarny to już bardzo radykalny kolor, może lepiej zacząć od jakiegoś ciemnego brązu i zobaczyć jak się czujesz? Nie każdemu czerń pasuje
Ja próbuję zejść z czarnego...
Ja próbowałam zejść z czarnego, bo mi się szybko kolor zmywa tak czy inaczej, ale za bardzo się już przyzwyczaiłam do tego koloru i nie wyobrażam sobie powrócić do blondu.
Nie jest mi do twarzy w czarnych włosach
myślę że będzie ciężko , może najpierw rozjaśniacze .
polecam stronkę
Nie zawsze, bo jeśli ma śniadą cerę to może mieć ciemniejsze włosy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź