Temat: Powiększanie ust
Jestem ciekawa, czy ktoś z Was powiększał sobie usta, a jeśli tak to jakimi preparatami, czy są bezpieczne, jak długo się Wam utrzymały takie usta? Zależy mi na najbardziej długotrwałym efekcie...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem ciekawa, czy ktoś z Was powiększał sobie usta, a jeśli tak to jakimi preparatami, czy są bezpieczne, jak długo się Wam utrzymały takie usta? Zależy mi na najbardziej długotrwałym efekcie...
o ilę się nie myle ostatnio w drogierii widziałam powiekszacz do ust z firmy loreal za ok 62 zl. Wydaje iż bedzie eletowny, ale nie uzywalam ani nie mam zamiaru, bo moje usta sa ok.
Słyszałam ,że jak się posmaruje pieprzem to urosną!! Poza tym to stosowałam tylko takie b lyszczyki 3D
Są błyszczyki pieprzowe - ale to raczej krótkotrwały efekt jest.
Mi po soli puchną
Zawsze chciałam mieć większe usta jednak nie odważyłabym się na taki zabieg nie tylo ze względów cenowych
Ostatnio Doda i Edzia Górniak powiększały sobie usta, ale one muszą przecież lśnić i wyglądać jak gwiazdy, ja tez bym takie chciała, ale troszkę szkoda mi kasy:| i
Nie mogę się zdecydować: botoks czy kwas hialuronowy, a może jeszcze coś innego, boję się też o to, że mam straszne problemy z opryszczką, czy to czasem nie przeszkadza?
Ja mam usta ok, a nawet może ciut zbyt duże. Taka żabka.
Ale jakby sobie nie powiekszyły to juz by nie były gwiazdami ?
[quote=zima300]Nie mogę się zdecydować: botoks czy kwas hialuronowy, a może jeszcze coś innego, boję się też o to, że mam straszne problemy z opryszczką, czy to czasem nie przeszkadza?[/quote]
najlepiej iść do dermatologa i poradzić sie jego - co o tym mysli.
Ale przecież są "sztuczki" wizażowe by optycznie powiększyć usta lub pomniejszyć
właśnie sa np. pomadki , błyszczyki z substancjami powiększającymi usta ( po nałożeniu czuć takie mrowienie ) i odbijające światło - przez co też usta wydaja się wydatniejsze
nigdy się nad tym nie zastanawiałam... raczej nie potrzebuję tego typu zabiegów
Ja rowniez zadowolona jestem ze swoich ust - nie mialam nigdy tez pomadki czy blyszczyka z takimi powiekszajacymi "zdolnosciami"
[quote=Antalis]Ja rowniez zadowolona jestem ze swoich ust - nie mialam nigdy tez pomadki czy blyszczyka z takimi powiekszajacymi "zdolnosciami"[/quote]
ja też nie...
Kiepski jak dla mnie ....
Osobiscie balabym sie ze zabieg zakonczy sie efektem dalece odmiennym od oczekiwanego.Zreszta kazdy zabieg czy operacja sa objete pewnym ryzykiem.
kobieta lepiej wyglada w naturalnych ustach,
liczy sie piekno naturalne a nie poprawiane.....
to me zdanie
Tylko ze czasem to naturalne nie ma nic wspolnego z pieknem ktore zreszta kazdy z nas pojmuje inaczej bo w koncu nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba
[quote=Antalis]Ja rowniez zadowolona jestem ze swoich ust - nie mialam nigdy tez pomadki czy blyszczyka z takimi powiekszajacymi "zdolnosciami"[/quote]
....ja również
Każdy ma swoje naturalne piękno............... i to ono jest najpiękniejsze
etam, jakby tak było jak Wy mówicie to medycyna estetyczna nie zarabiałaby krocie jak dotychczas. Widocznie jest popyt na ingerencję w urodę, jak ktoś ma masę kasy to chce za wszelką cenę zatrzymać młodość.
no tak, czasem tak bywa, że jak człowiek nie ma co robić z pieniędzmi to wydaje je na "ulepszanie" siebie zamiast docenić to co ma. Rozumiem osoby, które robią operacje/zabiegi plastyczne jeśli mają jakieś wrodzone, bardzo widoczne i szpecące cechy. Jednak coraz częściej jest to tylko ich "widzi mi się"
koleżanka z salonu zaproponowała mi makijaż permamentny ust, w sumie nawet fajnie to wygląda, nosi makijaż, ale jak go "zje" to wygląda nadal dobrze
To fajna sprawa, kiedyś sama miałam ochotę. Ale mi przeszło.
mi też przeszło jest tyle kosmetyków tańszych i droższych - ze .... nie trzeba ciuerpieć i chodzić przez 2 tygodnie z napuchniętymi oczami, wargami itp.
ja podobnie-jak mam ochotę na większe usta- używam specjalnego błyszczyka.Tak w ogóle zawsze mam wrażenie,że wstrzykniety kolagen od razu się na twarzach rozpoznaje i to wcale nie jest fajne
Ja nie powiększałam ust, bo z natury mam już je duże.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź