Odp: Wiosenne odchudzanie
Ja się właśnie zabrałam za odchudzanie. Zauwazyłam,ze mam trochę boczków i zaczeło mnie to odrobinę przerażać tak więc postanowiłam,ze coś jednak trzeba z tym zrobić. Staram się biegać . Pogoda na dworze jest bardzo ładna tak więc mi sprzyja. Odrzuciłam również słodycze.
Poza tym przekonałam się do siemienia lnianego i dodaję je do koktajli zdrowotnych. 
Na stronie jest artykuł jaki ma wpływ na odchudzanie.Warto jest kupować siemię lniane w ziarenkach w aptekach.

Polecam dodatkowo brać suplement diety, który zapobiega zmęczeniu, dodatkowo dodaje energii i zwiększa wydolność organizmu. Warto dodać, że jej niesamowita skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi, a pierwsze efekty, można zauważyć już po tygodniu stosowania.
 Polecam dodatkowo brać suplement diety, który zapobiega zmęczeniu, dodatkowo dodaje energii i zwiększa wydolność organizmu. Warto dodać, że jej niesamowita skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi, a pierwsze efekty, można zauważyć już po tygodniu stosowania.

Trochę mi się przytyło przez zimę i pasuje to zrzucić. Plan mam taki - zdrowe odżywianie, siłownia 3 x tyg, a do tego częstsze spacery, a i włączyłam też do swojej diety morwę . W ciągu dwóch tygodni schudłam już prawie 3 kg
 Trochę mi się przytyło przez zimę i pasuje to zrzucić. Plan mam taki - zdrowe odżywianie, siłownia 3 x tyg, a do tego częstsze spacery, a i włączyłam też do swojej diety morwę . W ciągu dwóch tygodni schudłam już prawie 3 kg