Temat: Ulubione serie kosmetyków
Macie swoje ulubione serie, które kupujecie od lat? Ja mam serię oliwkową Ziaja, krem +tonik zawsze mam na półce:) Świetna jakość i dobra cena! Mam nadzieję, że nie przestaną jej produkować.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Macie swoje ulubione serie, które kupujecie od lat? Ja mam serię oliwkową Ziaja, krem +tonik zawsze mam na półce:) Świetna jakość i dobra cena! Mam nadzieję, że nie przestaną jej produkować.
Ja od lat kupuję serię Garier szmpon, odżywka i maska do włosów farbowanych . Praktycznie cały czas mam na włosach jakąś farbę więc to konieczność by na dłużej zachować kolor
Najlepsze są naturalne kosmetyki, zatem polecam wam sklep z naturalnymi kosmetykami
A ja lubię podkłady mineralne
Ja używam zestawu pasteLOVE od butterfly. Piękne cienie, błyszczyki oraz róże
Ja w sumie nie mam takiego kosmetyku, który kupuję od lat. Najczęściej jednak je zmieniam, szczególnie odkąd mam większą świadomość co do tego jak powinien ich skład wyglądać.
Mam podobne podejście. Testuję wciąż coraz to nowe kosmetyki.
Chyba tylko krem Nivea zajmuje stałe miejsce w mojej kosmetyczce
profesional formula z bielendy, bardzo lubie maski z ich serii, a teraz moim faworytem jest maska z peelingiem i zółta glinka, ponieważ daje efekt promiennej cery a po zimie mam ja bardzo poszarzała wiec taka maska jest w sam raz
ja lubię kosmetyki yves rocher
Ja bardzo lubię kosmetyki Bielendy. Jest to polska firma . Kosmetyki niedrogie a skład i działanie praktycznie takie samo jak kosmetyków drogich zagranicznych firm.... Zamawiam czesto przez internet bo jest tam większy wybór kosmetyków tej marki. Dobre ceny mają tutaj:
Świetny jest ten ujędrniający peeling:
Jak również kremowe serum do ciała z algami:
ja też lubię bielendę, lubię od nich formułe professional np. peeling drobnoziarnisty + zółta glinka- jest w sumie do cery dojrzałej, ale ładnie ściera, dobrze nawilża i wygładza.
U mnie dobrze spisują się tanie marki jak choćby Isana, Rival de Loop czy Ziaja. Z kolorówki lubię Wibo, Lovely, Essence, My Secret. Jednak uwielbiam testować nowości, więc cieszę się gdy też coś innego wpada w moje ręce
Chyba nigdy nie używałam kosmetyków, które tworzą jedną serię, za wyjątkiem zestawów szampon+odżywka, a i to tylko dlatego, że były razem w opakowaniu. Mam dwa produkty z serii Ziaja Liście Manuka i na razie używam jednego z nich.
Nie wiem, czy tracę w ten sposób czy nie, jeśli chodzi o kremy, peelingi, balsamy, bo w przypadku kosmetyków do włosów odpowiada mi, że np. umyję włosy szamponem regenerującym i spryskam odżywką zapobiegającą przetłuszczaniu się innej firmy. Szczerze? Na przykładzie szamponów i odżywek naprawdę nie zauważyłam różnicy pomiędzy używaniem dwóch produktów z tej samej serii, a stosowaniem jednocześnie produktów różnych serii, a nawet producentów.
U każdego producenta mam jakieś swoje pojedyncze hity Nie jestem zwolenniczką tylko jednej marki
z kolorówki- mary kay.... a z pielęgnacyjnych to Soufre... sa 3 linie, siarkowa , miodowa i oliwkowa.. minusem jest to, ze dostepne tylko w sieci, ja przynajmniej nie trafilam w stacjonarnym sklepie. a keidy pytałam to sprzedawcy robili wielkie oczy...
Ja bardzo lubię kosmetyki Bielendy. Jest to polska firma . Kosmetyki niedrogie a skład i działanie praktycznie takie samo jak kosmetyków drogich zagranicznych firm.... Zamawiam czesto przez internet bo jest tam większy wybór kosmetyków tej marki. Dobre ceny mają tutaj:
Tez lubię Bielendę U mnie króluje nowa seria Comfort- do stóp idealna w sezonie letnim, gdy chce zeby moje stopy prezentowaly sie super w sandalach polecam skarpetki zluszczajace i kremy z tej serii fajnie nawilzaja i usuwaja zrogowacialy naskorek
Tez lubię Bielendę U mnie króluje nowa seria Comfort- do stóp idealna w sezonie letnim, gdy chce zeby moje stopy prezentowaly sie super w sandalach polecam skarpetki zluszczajace i kremy z tej serii fajnie nawilzaja i usuwaja zrogowacialy naskorek
algi morskie jak najbardziej na tak , zwlaszcza na wysuszona skórę w lato
Bardzo lubię serię różaną z Garniera - mleczko do demakijażu i tonik
Jak patrzę na moją półkę z kosmetykami to ostatnio króluje tu Ziaja...
U mnie jest to Vichy. Tę markę wybieram najczęściej. Teraz szukałam w sieci informacji o jakimś dobrym serum i trafiłam tu I okazało się, że znowu wpadam w ramiona Vichy
ja lubię serię oliwkową Soufre , bardzo "służą" mojej skórze, a moja siostra uzywa serii z siarką. Okazalo się, ze ta polska firma jest całkiem dobra i cenowo dostępna.
Ja najczęściej, choć nie zawsze i wszystkie, kupuję kosmetyki z Nivea.
Bielenda osttanio wypuszcza świetne kosmetyki.Uwielbiam olejek arganowy samoopalacz
Ja lubię kosmetyki Yves Rocher bo naturalne, nie uczulają, są po prostu rewelacyjne.... cena może czasami znaczna, ale są promocje
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź