Flądra z patelni

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    flądra
    sól
    pieprz
    masło cytryna
    mąka
    dekoracja
    masło


      Flądrę czyścimy, myjemy, posypujemy solą i pieprzem.

      Do środka wkładamy zioła i kawałki masła.

      Obtaczamy w mące i smażymy na dużej ilości oleju na złoty kolor.

      Podajemy z wiórkami masła i cytryną.

      Pasuje do frytek ale z chlebkiem też bardzo smakuje.

      Można też upiec na grillu ( w foli z masełkiem i warzywami i ziołami)

      file1263593808



      FORUM - bieżące dyskusje

      Pastelowy makijaż oczu
      Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
      Opalona skóra
      Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
      Praca w dużej firmie a zarobki
      Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
      Kolczyki
      Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.