Flądra z patelni

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    flądra
    sól
    pieprz
    masło cytryna
    mąka
    dekoracja
    masło


      Flądrę czyścimy, myjemy, posypujemy solą i pieprzem.

      Do środka wkładamy zioła i kawałki masła.

      Obtaczamy w mące i smażymy na dużej ilości oleju na złoty kolor.

      Podajemy z wiórkami masła i cytryną.

      Pasuje do frytek ale z chlebkiem też bardzo smakuje.

      Można też upiec na grillu ( w foli z masełkiem i warzywami i ziołami)

      file1263593808



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
      Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
      Jak poznałyście i zakochałyscie się…
      Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
      Wzór na spodniach
      Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
      wzdęcia
      Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...