Flądra z patelni

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    flądra
    sól
    pieprz
    masło cytryna
    mąka
    dekoracja
    masło


      Flądrę czyścimy, myjemy, posypujemy solą i pieprzem.

      Do środka wkładamy zioła i kawałki masła.

      Obtaczamy w mące i smażymy na dużej ilości oleju na złoty kolor.

      Podajemy z wiórkami masła i cytryną.

      Pasuje do frytek ale z chlebkiem też bardzo smakuje.

      Można też upiec na grillu ( w foli z masełkiem i warzywami i ziołami)

      file1263593808



      FORUM - bieżące dyskusje

      Polecane strony w sieci
      Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
      Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
      To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
      Jak usunąć makijaż permanentny?
      Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
      Jak nabrać pewności siebie
      Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D