URODA I ZDROWIE

Flaczki z boczniaków

17 stycznia 2010, dodał: eva45

    50 dkg boczniaków
    marchew
    pietruszka
    seler
    przyprawa do flaków
    lub
    vegeta
    pieprz
    papryka słodka i ostra
    majeranek
    gałka
    imbir
    masło


      Ugotować wywar z warzyw. Boczniaki opłukać, pociąć w cienkie paseczki. Usmażyć na maśle.
      Warzywa z wywaru zetrzeć na grubej tarce i wrzucić  do wywaru razem z boczniakami. Jeszcze podgotować z 15 min. Doprawić. Można zrobić zasmażkę ale nie koniecznie.
      Podawać z pieczywem.

      file1263741016

      Share and Enjoy !

      0Shares
      0 0

      loading...

      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      Czyraki
      Mam podobny problem już kilka lat, tylko zaczyna się jesień, zima zaraz mi...
      perfumy
      Avon też ma ciekawe zapachy. Ale ja wole dać więcej i kupić oryginały,...
      Witamina C
      Nie każdy jest narażony na znaczne niedobory witaminy C, jeśli chcemy po nią sięgnąć,...
      perfumy
      Dla mnie Oriflame jest od lat nr 1...