Figi zapiekane z kozim serem

20 września 2013,
dodał: Kalinka01
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– kilka fig,
– serek kozi – rolada
– boczek wędzony, szynka szwarcwaldzka/parmeńska itp.,
– krem balsamiczny.

Wykonanie:

Piekarnik nastawiamy na 200 stopni.
Figi rozcinamy w krzyżyk i wypełniamy serkiem kozim.
Owijamy boczkiem lub szynką i pieczemy ok. 20 – 25 minut.
Podajemy polane kremem balsamicznym.

Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....
Przełom w odchudzaniu
Ja w ogóle wyeliminowalam weglowodany i czuję się dużo lepiej...