Figi zapiekane z kozim serem

20 września 2013, dodał: Kalinka01
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– kilka fig,
– serek kozi – rolada
– boczek wędzony, szynka szwarcwaldzka/parmeńska itp.,
– krem balsamiczny.

Wykonanie:

Piekarnik nastawiamy na 200 stopni.
Figi rozcinamy w krzyżyk i wypełniamy serkiem kozim.
Owijamy boczkiem lub szynką i pieczemy ok. 20 – 25 minut.
Podajemy polane kremem balsamicznym.

Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D