Feta w cytrynowej marynacie

5 stycznia 2012, dodał: GastroMonia
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • ser feta
  • 2 cytryny
  • świeże oregano
  • oliwa z oliwek
Przygotowanie:
Fetę kroimy w kostkę, cytrynę należy sparzyć i pokroić w półksiężyce. Gałązki oregano rozdzielić gdy są za duże. Do naczynia, w którym będziemy marynować wkładamy fetę, cytrynę oraz oregano, najlepiej na przemian. Wszystko zalewamy oliwą z oliwek. Pozostawiamy w lodówce na min 3 godziny. Super przekąska. Oliwę można później użyć do sałatek.

file1325745806



FORUM - bieżące dyskusje

botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...