Faszerowane pomidory | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Faszerowane pomidory

29 października 2012, dodał: Marta11986
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

  • 3 pomidory
  • 3 kromki suchego chleba
  • trochę soli i pieprzu
  • 3 plasterki białego sera
  • koperek
  • majonez
  • szczypiorek
  • oliwa z oliwek

PRZYGOTOWANIE:

Pomidory umyć.Odciąć wierzchołki i łyżką wybrać miąższ. Wydrążone pomidory i odcięte wierzchołki oprószyć solą oraz pieprzem.Miąższ z pomidorów drobno posiekać. Kromki chleba pokroić w kosteczkę(grzanki).Troszkę sera położyć na spód wydrążonych pomidorów.Na oliwie podsmażyć grzanki,dodać miąższ z pomidorów i wymieszać, chwilkę podsmażyć.Nadziać miąższem pomidory.Na wierzch ułożyć ser i posypać koperkiem.Zapiec.Zakropkować majonezem:-) i udekorować szczypiorkiem.

file1351526350



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...