Faszerowane pomidory

30 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 4 pomidory
  • 30 dag cielęciny
  • 1/2 pęczka włoszczyzny
  • sól, pieprz

Wykonanie:
Z pomidorów odetnij wierzch, wydrąż je. Mięso pokrój, przesmaż na oleju, zalej 2 szklankami gorącej wody, przypraw, duś do miękkości. Włoszczyznę potnij, wrzuć do mięsa, po 20 min, odparuj, żeby potrawa była gęsta, przypraw. Farsz nałóż do pomidorów, zapiecz w piekarniku.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...