Faszerowane pomidory

30 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 4 pomidory
  • 30 dag cielęciny
  • 1/2 pęczka włoszczyzny
  • sól, pieprz

Wykonanie:
Z pomidorów odetnij wierzch, wydrąż je. Mięso pokrój, przesmaż na oleju, zalej 2 szklankami gorącej wody, przypraw, duś do miękkości. Włoszczyznę potnij, wrzuć do mięsa, po 20 min, odparuj, żeby potrawa była gęsta, przypraw. Farsz nałóż do pomidorów, zapiecz w piekarniku.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...