Faszerowane pieczarki

10 czerwca 2014, dodał: macpit1
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

24 duże pieczarki

1/4 filiżanki posiekanej cebuli

3 łyżki masła

2 łyżki mąki

1/2 łyżeczki majeranku

szczypta pieprzu

1/4 filiżanki białego wytrawnego wina

1/2 filiżanki posiekanej szynki-wędzona

łyżka posiekanej natki pietruszki

Pieczarki oczyścić, ogonki podsmażyć z cebulą, dodać mąkę , majeranek, pieprz, wymieszać. Wlać wino, smażyć do miękkości. Wymieszać z szynką, natką. Napełnić kapelusze pieczarek, owinąć folią, dodając do każdego pakunku odrobinę masła. Grillować ok 20 min.



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...