Fasolka szparagowa z żółtym serem

12 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • Fasolka szparagowa
  • masło
  • 3 nie duże ząbki czosnku
  • utarty ser żółty

Przygotowujemy fasolkę: odcinamy początek i koniec fasoli, nastepnie gotujemy ją w osolonej wodzie ok 35 min tak aby była lekko chrupiąca, twarda. Po ugotowaniu odstawiamy ja w chłodne miejsce aby przestygła. W tym czasie topimy masło w rondelku i dodajemy czosnek. Gdy masło się roztopi i połączy z czosnkiem dodajemy fasolkę. Mieszamy w rondelku tak aby masło z czosnkiem połaczyło się z fasolką. Wyjmuje na talerz i posypujemy utartym serem.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...