Fasolka szparagowa podsmażana na maśle z bułką

12 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    fasolka szparagowa
    masło
    tarta bułka
    sól
    pieprz

      Fasolkę ugotować w osolonej wodzie około 15 – 20 minut.

      Na patelni roztopić masło, posolić i popieprzyć wsypać tartą bułkę około 2 łyżek i lekko zrumienić. Wrzucić dobrze odsączoną fasolkę i podsmażyć na złoty kolor.

      Podawać do obiadu lub jako samodzielne danie.

      file1263312876



      FORUM - bieżące dyskusje

      Tomaszów Mazowiecki
      W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
      Zakazane imiona dla dzieci
      Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
      rozstępy w bardzo młodym wieku
      Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
      Wyjazd na Podlasie
      Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....