Fasolka szparagowa podsmażana na maśle z bułką

12 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    fasolka szparagowa
    masło
    tarta bułka
    sól
    pieprz

      Fasolkę ugotować w osolonej wodzie około 15 – 20 minut.

      Na patelni roztopić masło, posolić i popieprzyć wsypać tartą bułkę około 2 łyżek i lekko zrumienić. Wrzucić dobrze odsączoną fasolkę i podsmażyć na złoty kolor.

      Podawać do obiadu lub jako samodzielne danie.

      file1263312876



      FORUM - bieżące dyskusje

      Włosy wypadają i łamią się... jak s…
      Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
      Nadkwasota
      Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
      Co sądzicie o liposukcji.
      Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
      Powiekszenie biustu
      W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...