Fasolka szparagowa podsmażana na maśle z bułką

12 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    fasolka szparagowa
    masło
    tarta bułka
    sól
    pieprz

      Fasolkę ugotować w osolonej wodzie około 15 – 20 minut.

      Na patelni roztopić masło, posolić i popieprzyć wsypać tartą bułkę około 2 łyżek i lekko zrumienić. Wrzucić dobrze odsączoną fasolkę i podsmażyć na złoty kolor.

      Podawać do obiadu lub jako samodzielne danie.

      file1263312876



      FORUM - bieżące dyskusje

      Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
      Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
      Jak ugotować kalafior?
      > Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
      sposób na paznokcie
      To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
      Metamorfoza fryzury
      Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...