Fasolka szparagowa

29 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Fasolkę szparagową 0,5kg myjemy, obcinamy końcówki, gotujemy w osolonej wodzie.  Rozpuszczamy łyżkę masła na patelni, dodajemy łyżkę bułki tartej, przysmażamy na złoty kolor, uwaga aby się nie spaliła! Ugotowaną fasolkę odcedzamy, wrzucamy na patelnię. Można dodać jeszcze masła. Przysmażamy chwilę fasolkę.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...