Fasola po meksykańsku

12 lutego 2011, dodał: Iwona
Artykuł zewnętrzny

Fasolka po meksykańsku

Składniki:

– 0,5 kg mięsa mielonego

– 2 puszki fasoli (biała i czerwona)

– 2 cebule

– 2 ząbki czosnku (może być bez czosnku)

– sól, pieprz, zioła prowansalskie, przyprawa do dań meksykańskich

– 1 słoiczek przecieru pomidorowego

– 20 dag pieczarek

Cebulę i czosnek udusić na oleju. Następnie dodać mięso, przyprawić i dusić ok. 20 minut, następnie dodać drobno pokrojone pieczarki, chwilę dusić. Następnie dodać fasolę i przecier, dusić około 10 minut.

Smacznego :)



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...