Duet pieczarkowo-porowy

6 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

8 pieczarek
1 por
1 papryka
2-3 pomidory koktajlowe
Sos: 1/2 szklanki oliwy z oliwek
1/2 filiżanki białego octu balsamicznego
1 łyżeczka ziół prowansalskich
pieprz do smaku

Przygotowanie:
Wymieszać wszystkie składniki sosu. Pozostawić w temperaturze pokojowej.Pokroić pieczarki w cienkie plasterki. Por pokroić wzdłuż, na cienkie plasterki. Wymieszać z sosem. Dodać przyprawy w razie potrzeby. Ozdobić papryką i pomidorkami. Pokropić sosem także po wierzchu.



FORUM - bieżące dyskusje

botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...