Duet pieczarkowo-porowy

Avatar photo
6 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

8 pieczarek
1 por
1 papryka
2-3 pomidory koktajlowe
Sos: 1/2 szklanki oliwy z oliwek
1/2 filiżanki białego octu balsamicznego
1 łyżeczka ziół prowansalskich
pieprz do smaku

Przygotowanie:
Wymieszać wszystkie składniki sosu. Pozostawić w temperaturze pokojowej.Pokroić pieczarki w cienkie plasterki. Por pokroić wzdłuż, na cienkie plasterki. Wymieszać z sosem. Dodać przyprawy w razie potrzeby. Ozdobić papryką i pomidorkami. Pokropić sosem także po wierzchu.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.