Dip z zielonym groszkiem

25 września 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

3 łyżki zielonego groszku(świeży albo mrożony)

3 łyżki jogurtu naturalnego

1 łyżka majonezu

sól

pieprz

Zielony groszek przez chwilę blanszujemy. Potem możemy go zmiksować albo „rozetrzeć” łyżką. Ja wolę większe kawałki więc go rozgniatam. Dodajemy jogurt, majonez , sól, pieprz i mieszamy.

file1285429279



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...