Dip szpinakowy

16 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

25 dag.mrożonego szpinaku

2 szklanki jogurtu

2 łyżki majonezu

cebula

5 dag. sera pleśniowego

łyżeczka przyprawy warzywnej

Przygotowanie:

Cebulę drobno siekamy. Ser rozcieramy. Rozmrożony szpinak odciskamy dokładnie z wody. W misce mieszamy jogurt ze szpinakiem, posiekaną cebulką, majonezem, serem i przyprawą warzywną. Podajemy  od razu.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...