Dip szpinakowy

16 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

25 dag.mrożonego szpinaku

2 szklanki jogurtu

2 łyżki majonezu

cebula

5 dag. sera pleśniowego

łyżeczka przyprawy warzywnej

Przygotowanie:

Cebulę drobno siekamy. Ser rozcieramy. Rozmrożony szpinak odciskamy dokładnie z wody. W misce mieszamy jogurt ze szpinakiem, posiekaną cebulką, majonezem, serem i przyprawą warzywną. Podajemy  od razu.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺