Dip morelowy

20 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

składniki:

1/3 szklanki kwaśnej śmietany

1/3 szklanki dżemu morelowego

2 łyżki keczupu

Przygotowanie:

Dżem lekko podgrzać i przetrzeć przez sito. W miseczce połączyć śmietanę, keczup i przetarty dżem. Gotowe. Doskonały do deserów.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...