Dip koperkowy

25 września 2010,
dodał: MJane
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
majonez
jogurt naturalny
koperek
ogórki konserwowe
sól
pieprz

Majonez i jogurt mieszamy w proporcjach 1:1, koperek siekamy, ogórki kroimy w drobniutką kosteczkę. Wszystko razem mieszamy i przyprawiamy do smaku. Smacznego! :)

file1285442473



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...