Dip jogurtowy z mango

25 września 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Mango obieramy ze skórki, wyciągamy pestkę, kroimy na kawałki, miksujemy. Dodajemy jogurt naturalny (najlepiej gęsty), można dorzucić łyżkę gęstej śmietany i ewentualnie lekko dosalamy do smaku. Ja ten dip podaję głównie do mięs.

file1285436673



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...