Dip grillowy

18 sierpnia 2010, dodał: helas
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

125g majonezu
5 łyżek twarogu
1 mała śmietana
1/2 pęczka natki pietruszki
2 ząbki czosnku
1 szczypta estragonu
2 łyżki koniaku
5 kropel tabasco
sól
pieprz
Przyrządzenie:
Majonez, twaróg i śmietanę dobrze zmiksować. Następnie dodać zmiażdżony czosnek oraz drobno posiekaną pietruszkę oraz estragon. Doprawić do smaku solą, pieprzem, ostrym sosem oraz koniakiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przedłużyć i zagęścić rzęsy w d…
W dzisiejszych czasach, gdy mamy na wyciągnięcie ręki wiele zabiegów upiększających i kosmetyków, warto...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Ostre potrawy i przyprawy podrażniają wyściółkę żołądka. Jeśli jeszcze nie mamy z nim problemów,...
Trening na prawidłowy oddech w czas…
Znajdź miejsce, w którym przez chwilę nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Najlepiej gdy...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Mieliśmy taki problem przy remocie u babci. Przede wszystkim trzeba było zapewnić tam wygodę...