Dip grillowy

18 sierpnia 2010, dodał: helas
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

125g majonezu
5 łyżek twarogu
1 mała śmietana
1/2 pęczka natki pietruszki
2 ząbki czosnku
1 szczypta estragonu
2 łyżki koniaku
5 kropel tabasco
sól
pieprz
Przyrządzenie:
Majonez, twaróg i śmietanę dobrze zmiksować. Następnie dodać zmiażdżony czosnek oraz drobno posiekaną pietruszkę oraz estragon. Doprawić do smaku solą, pieprzem, ostrym sosem oraz koniakiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...