Dip grillowy

18 sierpnia 2010,
dodał: helas
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

125g majonezu
5 łyżek twarogu
1 mała śmietana
1/2 pęczka natki pietruszki
2 ząbki czosnku
1 szczypta estragonu
2 łyżki koniaku
5 kropel tabasco
sól
pieprz
Przyrządzenie:
Majonez, twaróg i śmietanę dobrze zmiksować. Następnie dodać zmiażdżony czosnek oraz drobno posiekaną pietruszkę oraz estragon. Doprawić do smaku solą, pieprzem, ostrym sosem oraz koniakiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...