Diabelskie piersi

16 lutego 2011, dodał: malgosia74
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 4 filety drobiowe,
  • 2 średnie cebule,
  • słoik pikantnego ketchupu,
  • łyżeczka octu,
  • łyżka musztardy,
  • olej

Na głębokiej patelni zeszklić na oleju pokrojoną w kostkę cebulę, dodać pokrojone w dużą kostkę filety i smażyć na patelni 5-10 minut. Dodać ketchup, ocet i musztardę, zamieszać i dusić pod przykryciem 15 minut na małym ogniu. Nie trzeba doprawiać przyprawami gdyż potrawa ma oryginalny smak. Podawać z ryżem i ulubiona surówką. Łatwo, szybko i wygodnie. PYSZNOŚCI… Smacznego :)



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...