Delikatny kokosowy makaron ryżowy

3 sierpnia 2010,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Czas : 15 minut

Składniki :

  • 1 opakowanie makaronu ryżowego Tagliatelle ( 20 dag )
  • 1 szklanka mleka kokosowego
  • 1 Bulionetka drobiowa Knorra
  • 1 litr wrzącej wody

Makaron połamać ( nie za drobno ) – ułożyć w garnku i zalać wrzątkiem. Dodać mleko kokosowe i Bulionetkę – zagotować i ogrzewać 5 minut. Zestawić z gazu , przykryć i jeszcze 5 minut trzymać w płynie. Odcedzić .

file1280818680



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...