Delikatny kokosowy makaron ryżowy

3 sierpnia 2010,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Czas : 15 minut

Składniki :

  • 1 opakowanie makaronu ryżowego Tagliatelle ( 20 dag )
  • 1 szklanka mleka kokosowego
  • 1 Bulionetka drobiowa Knorra
  • 1 litr wrzącej wody

Makaron połamać ( nie za drobno ) – ułożyć w garnku i zalać wrzątkiem. Dodać mleko kokosowe i Bulionetkę – zagotować i ogrzewać 5 minut. Zestawić z gazu , przykryć i jeszcze 5 minut trzymać w płynie. Odcedzić .

file1280818680



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...