Delikatny kokosowy makaron ryżowy

3 sierpnia 2010, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Czas : 15 minut

Składniki :

  • 1 opakowanie makaronu ryżowego Tagliatelle ( 20 dag )
  • 1 szklanka mleka kokosowego
  • 1 Bulionetka drobiowa Knorra
  • 1 litr wrzącej wody

Makaron połamać ( nie za drobno ) – ułożyć w garnku i zalać wrzątkiem. Dodać mleko kokosowe i Bulionetkę – zagotować i ogrzewać 5 minut. Zestawić z gazu , przykryć i jeszcze 5 minut trzymać w płynie. Odcedzić .

file1280818680



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D