Czerwony sos do grilla

5 września 2010,
dodał: bernika
Artykuł zewnętrzny
  • 125 ml keczupu ostrego
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • kilka kropel tabasco
  • 2 suszone pomidory z oliwy
  • sok z limonki do smaku
  • papryczka chilli
  • natka pietruszki

Mieszamy keczup, jogurt, tabasco, limonkę. Dodajemy drobno posiekane suszone pomidory i papryczkę. Dosypujemy natkę pietruszki i ziarenka smaku. Mieszamy odstawiamy na chwile żeby się przegryzło. Idealny do grilla.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...