Czerwony sos do grilla

5 września 2010,
dodał: bernika
Artykuł zewnętrzny
  • 125 ml keczupu ostrego
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • kilka kropel tabasco
  • 2 suszone pomidory z oliwy
  • sok z limonki do smaku
  • papryczka chilli
  • natka pietruszki

Mieszamy keczup, jogurt, tabasco, limonkę. Dodajemy drobno posiekane suszone pomidory i papryczkę. Dosypujemy natkę pietruszki i ziarenka smaku. Mieszamy odstawiamy na chwile żeby się przegryzło. Idealny do grilla.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...