Czerwony sos do grilla

5 września 2010, dodał: bernika
Artykuł zewnętrzny
  • 125 ml keczupu ostrego
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • kilka kropel tabasco
  • 2 suszone pomidory z oliwy
  • sok z limonki do smaku
  • papryczka chilli
  • natka pietruszki

Mieszamy keczup, jogurt, tabasco, limonkę. Dodajemy drobno posiekane suszone pomidory i papryczkę. Dosypujemy natkę pietruszki i ziarenka smaku. Mieszamy odstawiamy na chwile żeby się przegryzło. Idealny do grilla.



FORUM - bieżące dyskusje

Pomysł na oryginalny ślub
Na plaży nad brzegiem morza....
Darmowa telewizja on-line
Ostatnio oglądam archiwalne programy Ekspresu Reporterów i Sprawy dla reportera
Jak działa Wibor?
Mamy najdroższe kredyty w Europie. Kto bankom na to pozwolił...?
biustonosze
Najwygodniej mi jest w staniku od kostiumu plażowego i teraz tylko takie noszę.