Chrupiące łódeczki warzywne

28 września 2011, dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 cykoria

1 wędzone udko kurczaka

puszka kukurydzy

por

1/2 puszki ananasa

50 g. majonezu

4 pomidorki koktajlowe

Przygotowanie:

Kilka liści cykorii odłożyć , a resztę posiekać razem z porem. Osączonego ananasa i mięso pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i układać na liściach cykorii. Udekorować pomidorkami koktajlowymi.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...