Cebule po prowansalsku

20 kwietnia 2010,
dodał: Kizia Mizia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 cebule
mleko
mąka
sól
pieprz
oliwa

Cebule kroimy na około 4 milimetrowe plasterki, maczamy je w mleku i obtaczamy w mące, do której wcześniej dodajemy sól i mielony pieprz, smażymy w dużej ilości oliwy, podajemy od razu na talerze jako danie indywidualne albo dodatek do dania mięsnego.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....