Cebule po prowansalsku

20 kwietnia 2010, dodał: Kizia Mizia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 cebule
mleko
mąka
sól
pieprz
oliwa

Cebule kroimy na około 4 milimetrowe plasterki, maczamy je w mleku i obtaczamy w mące, do której wcześniej dodajemy sól i mielony pieprz, smażymy w dużej ilości oliwy, podajemy od razu na talerze jako danie indywidualne albo dodatek do dania mięsnego.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...