Cebule po prowansalsku

20 kwietnia 2010, dodał: Kizia Mizia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 cebule
mleko
mąka
sól
pieprz
oliwa

Cebule kroimy na około 4 milimetrowe plasterki, maczamy je w mleku i obtaczamy w mące, do której wcześniej dodajemy sól i mielony pieprz, smażymy w dużej ilości oliwy, podajemy od razu na talerze jako danie indywidualne albo dodatek do dania mięsnego.



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...