Cebule po prowansalsku

20 kwietnia 2010,
dodał: Kizia Mizia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 cebule
mleko
mąka
sól
pieprz
oliwa

Cebule kroimy na około 4 milimetrowe plasterki, maczamy je w mleku i obtaczamy w mące, do której wcześniej dodajemy sól i mielony pieprz, smażymy w dużej ilości oliwy, podajemy od razu na talerze jako danie indywidualne albo dodatek do dania mięsnego.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....