URODA I ZDROWIE

Camembert z salsą arbuzową

10 sierpnia 2015, dodał: paulina2157

Składniki:

  • 4 sztuki sera pleśniowego camembert
  • 1  plaser arbuza
  • 1 garść rukoli
  • 1-2 łyżki soku malinowego
  • 1 łyżka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Ser przekroić na pół i zawinąć w folię aluminiową. Piec na grillu około 8 minut po 4 z każdej strony. Można również upiec ser bez filii ale wtedy należy go piec w całości aby się nie wylał. Arbuza pokroić w kostkę . Rukolę opłukać i posiekać dodać do arbuza. Wlać oliwę oraz sok malinowy wymieszać i odstawić an 10 minut. Sosem polać upieczony ser.

file1403254286


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Camembert z salsą arbuzową

  1. avatar martus2833 pisze:

    Bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Zaniedbane stopy :(
Polecam artykuł na temat pielęgnacji stóp, tak, żeby wstydu nie było ;) https://ortomedicum.pl/jak-zyskac-piekne-stopy-na-wiosne/
Seminarium biznesowe dla kobiet - V…
Kobiety są lepszymi przedsiębiorcami niż mężczyźni, bo wnoszą w relacje i kontakty biznesowe...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Enea ma ich sporo, np. w Szczecinie widziałam przy urzędzie miasta i przy zarządzie...
Opinia na temat ziół ajurwedyjskic…
Wiecie co, piłam 2 takie herbatki z takich papierowych opakowań, na dnie był...