Camembert z salsą arbuzową

10 sierpnia 2015, dodał: paulina2157

Składniki:

  • 4 sztuki sera pleśniowego camembert
  • 1  plaser arbuza
  • 1 garść rukoli
  • 1-2 łyżki soku malinowego
  • 1 łyżka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Ser przekroić na pół i zawinąć w folię aluminiową. Piec na grillu około 8 minut po 4 z każdej strony. Można również upiec ser bez filii ale wtedy należy go piec w całości aby się nie wylał. Arbuza pokroić w kostkę . Rukolę opłukać i posiekać dodać do arbuza. Wlać oliwę oraz sok malinowy wymieszać i odstawić an 10 minut. Sosem polać upieczony ser.

file1403254286


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Camembert z salsą arbuzową

  1. avatar martus2833 pisze:

    Bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Na bazie orzechów piorących
Cena:
35,99 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Świetnie oczyszcza i nawilża skórę. Zawiera hydrolat z lawendy i inne składniki roślinne.
Cena:
12,66 zł
Skuteczny demakijaż z olejkiem herbacianym i olejkiem z orzechów macadamia
Cena:
36 zł
Sklep Peruka.pl - zaprasza!
Cena:
324 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Alkoholizm
Przede wszystkim osoba uzależniona musi sama zdać sobie sprawę z powagi sytuacji. Warto poszukać...
Blizny na twarzy krępujące :(
Ja próbowałam przeróżnych specyfików, a w końcu jednak postawiłam na zabieg laserowy. Jestem mega...
Wszy w przedszkolu
W tym wypadku trzeba działać szybko, naprawdę nie ma sensu zwlekać. U nas zastosowaliśmy...
Buty do przedszkola
Dziewczyny, kupiłam ostatnio klej do butów, bo dzieciaki strasznie niszczą buty. Używała...