URODA I ZDROWIE

Camembert z salsą arbuzową

10 sierpnia 2015, dodał: paulina2157

Składniki:

  • 4 sztuki sera pleśniowego camembert
  • 1  plaser arbuza
  • 1 garść rukoli
  • 1-2 łyżki soku malinowego
  • 1 łyżka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Ser przekroić na pół i zawinąć w folię aluminiową. Piec na grillu około 8 minut po 4 z każdej strony. Można również upiec ser bez filii ale wtedy należy go piec w całości aby się nie wylał. Arbuza pokroić w kostkę . Rukolę opłukać i posiekać dodać do arbuza. Wlać oliwę oraz sok malinowy wymieszać i odstawić an 10 minut. Sosem polać upieczony ser.

file1403254286

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Camembert z salsą arbuzową

  1. avatar martus2833 pisze:

    Bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

BIO-Kosmetyki naturalne.
Na mnie dobrze działa seria Eco Nature z Bielendy. Krem, masło nawilżajće z śliwką...
Termometr
Ja mam termometr innoGio giofast gio-515, fajnie działa, dobrze i szybko mierzy. Każda...
Koronawirus - Wasze historie, ostrz…
No i mamy powtórkę z wiosennych ograniczeń, mam nadzieję, że teraz sceptycy i antymaseczkowcy...
Problem ze wzwodem
Bywa, że problem sam mija jak się zmieni partnerkę na młodszą i ładniejszą;)