Camembert z grilla

14 sierpnia 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

ser camembert
świeżo zmielony pieprz
słodko-pikantny sos chili

sposób przyrządzenia:

Ser kładziemy na wysmarowanej oliwą folii aluminiowej, posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i zawijamy. Pieczemy na grillu kilka minut z każdej strony, aż ser będzie miękki. Podajemy z sosem słodko-pikantnym chili TaoTao. Smacznego!

na podstawie: www.taotao.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...