Buraczki na obiad

20 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1/2 kg buraków czerwonych ugotowanych

sól

pieprz

mąka

ocet

cukier

olej do smażenia

Buraki zetrzeć na grubej tarce, podsmażyć na patelni ,dodać przyprawy, na koniec mąkę. Można podlać odrobiną wody jeżeli są za gęste.

file1264016881



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Gdzie chodzicie w weekendy na impre…
Ja z całą rodziną często w weekendy wybieramy się do Energylandii w Zatorze. Mnóstwo...
odpryskujący lakier
Dla wzmocnienia i przedłużenia trwałości manicure możesz wykorzystać specjalne produkty typu top...
Jak schudnąć po ciąży
Aby podkręcić redukcję tłuszczu i w jak najszybszy sposób schudnąć po ciąży dzięki ćwiczeniom,...
Skręcanie włosów
Najprostszym sposobem jest związanie włosów w warkocz i pozostawienie ich na parę godzin. Najlepszy...