Bulion z indyka

12 marca 2013,
dodał: Veronme
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 600g mięsa z podudzia z indyka
  • 3 łyżki mieszanki warzywnej suszonej
  • pietruszka zielona
  • jarzywko
  • makaron
  • pieprz
Sposób przygotowania:

Mięso z mieszanką warzywną suszoną gotować ok. 40 minut. Zupę przecedzić, dodać pietruszkę oraz przyprawić do smaku. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.

 Smacznego!

www.corculinari.pl/bulion-z-indyka-2

 



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...