Bulion z indyka

12 marca 2013,
dodał: Veronme
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 600g mięsa z podudzia z indyka
  • 3 łyżki mieszanki warzywnej suszonej
  • pietruszka zielona
  • jarzywko
  • makaron
  • pieprz
Sposób przygotowania:

Mięso z mieszanką warzywną suszoną gotować ok. 40 minut. Zupę przecedzić, dodać pietruszkę oraz przyprawić do smaku. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.

 Smacznego!

www.corculinari.pl/bulion-z-indyka-2

 



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...