Bulion z indyka

12 marca 2013,
dodał: Veronme
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 600g mięsa z podudzia z indyka
  • 3 łyżki mieszanki warzywnej suszonej
  • pietruszka zielona
  • jarzywko
  • makaron
  • pieprz
Sposób przygotowania:

Mięso z mieszanką warzywną suszoną gotować ok. 40 minut. Zupę przecedzić, dodać pietruszkę oraz przyprawić do smaku. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.

 Smacznego!

www.corculinari.pl/bulion-z-indyka-2

 



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...