Brzoskwinie z żurawiną do mięs .

21 sierpnia 2009, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Brzoskwinie z żurawiną do mięs .


Szybka przystawka do mięs .

Czas : 5 minut

Składniki :

4 połówki brzoskwiń z syropu
4 łyżeczki konfitury z żurawiny
Pieprz czarny mielony

Brzoskwinie odsączyć z syropu. W miejsca po pestkach włożyć po łyżeczce konfitury z żurawiny .Oprószyć mielonym pieprzem czarnym .
Podawać do pieczonych mięs i drobiu .

 

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Odciski na palcach stóp
Im dłużej się naciska te same części stopy ,tym większe ryzyko odcisków....
Najdziwniejsze prace domowe Waszych…
Napisanie wiersza. No nie każde dziecko to materiał na poetę:)
Nocleg Rewa
Ceny i w domkach już oszalały, taniej i przyjemniej jest wyjechać za granicę, naprawdę....
Zazdrość o byłą partnerkę chłopaka…
Wiele dziewczyn jest zadrosnych, bo czują się niepewnie w związku, czyli facet...