Bruschetta z grzybami i serem pleśniowym

14 grudnia 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

długa bagietka
40 dag borowików lub pieczarek
oliwa
sól, pieprz
5 dag sera pleśniowego
natka pietruszki

Bagietkę pokroić na kromki i opiec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni C. Grzyby podsmażyć na oliwie z oliwek, doprawić sola i pieprzem, a następnie połączyć z rozdrobnionym serem pleśniowym. Farsz rozsmarować na grzankach i posypać natką pietruszki. Serwować ciepłe, najlepiej z kieliszkiem czerwonego wina.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...