Bruschetta z grzybami i serem pleśniowym

14 grudnia 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

długa bagietka
40 dag borowików lub pieczarek
oliwa
sól, pieprz
5 dag sera pleśniowego
natka pietruszki

Bagietkę pokroić na kromki i opiec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni C. Grzyby podsmażyć na oliwie z oliwek, doprawić sola i pieprzem, a następnie połączyć z rozdrobnionym serem pleśniowym. Farsz rozsmarować na grzankach i posypać natką pietruszki. Serwować ciepłe, najlepiej z kieliszkiem czerwonego wina.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....