Brokułowa

21 października 2009,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

1 marchewka

sos: 2 łyżeczki oliwy, sok z cytryny, oregano, bazylia, łyżka zmielonych orzechów włoskich, sól, pieprz

Odciąć różyczki brokułu, obraną marchewkę pokroić w talarki, a paprykę w kwadraciki. Warzywa sparzyć wrzątkiem, osączyć i polewać zimną wodą, aż się całkowicie ochłodzą (będą wtedy jędrne i miękkie). Składniki sosu dobrze wymieszać. Warzywa wymieszać z sosem.

Przepis dodany przez: Justyna

file1256127570

Przepis dodany przez: Justyna



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...