Brokułowa

21 października 2009,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

1 marchewka

sos: 2 łyżeczki oliwy, sok z cytryny, oregano, bazylia, łyżka zmielonych orzechów włoskich, sól, pieprz

Odciąć różyczki brokułu, obraną marchewkę pokroić w talarki, a paprykę w kwadraciki. Warzywa sparzyć wrzątkiem, osączyć i polewać zimną wodą, aż się całkowicie ochłodzą (będą wtedy jędrne i miękkie). Składniki sosu dobrze wymieszać. Warzywa wymieszać z sosem.

Przepis dodany przez: Justyna

file1256127570

Przepis dodany przez: Justyna



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...