Bezy

25 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1/2 szkl. cukru pudru
  • 2 białka
  • 2 łyżki octu
  • 4 łyżki gorącej wody
  • Ubić białka na sztywno. Dodać cukier, ocet i wodę.

Bezy układać łyżką na natłuszczonej blaszce. Piec aż będą twarde.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...