Barszcz czerwony na kwasie z kapusty kiszonej

7 marca 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Mój ulubiony barszcz, którym zachwyca się cała rodzina:

– kg buraków

– słoiczek kwasu z kapusty

– wywar warzywny lub rosołowy 1,5 litra

– cukier, sól, majerane, pieprz

Gotuję buraki wraz na wywarze, dodaję słoiczek zakwasu, potem słodze do smaku i doprawiam przyprawami – pycha!

file1268043720



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....