Barszcz czerwony na kwasie z kapusty kiszonej | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Barszcz czerwony na kwasie z kapusty kiszonej

7 marca 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Mój ulubiony barszcz, którym zachwyca się cała rodzina:

– kg buraków

– słoiczek kwasu z kapusty

– wywar warzywny lub rosołowy 1,5 litra

– cukier, sól, majerane, pieprz

Gotuję buraki wraz na wywarze, dodaję słoiczek zakwasu, potem słodze do smaku i doprawiam przyprawami – pycha!

file1268043720



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...