Banany z grila z ajerkoniakiem

28 maja 2013, dodał: adusia004
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 banany
buteleczka likieru jajecznego (advocat, ajerkoniak)

Banany umyć, osuszyć. Ułożyć na ruszcie od grilla, i przypiec tak by skórka zrobiła się ciemna. Naciąć skórkę banana wzdłuż. Następnie nalać do środka likieru (ilość wg uznania).

Danie szybkie, smaczne i bardzo syte. Idealne do kawy. Smacznego :)



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przedłużyć i zagęścić rzęsy w d…
W dzisiejszych czasach, gdy mamy na wyciągnięcie ręki wiele zabiegów upiększających i kosmetyków, warto...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Ostre potrawy i przyprawy podrażniają wyściółkę żołądka. Jeśli jeszcze nie mamy z nim problemów,...
Trening na prawidłowy oddech w czas…
Znajdź miejsce, w którym przez chwilę nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Najlepiej gdy...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Mieliśmy taki problem przy remocie u babci. Przede wszystkim trzeba było zapewnić tam wygodę...