Bakłażan faszerowany z grilla

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares
  • bakłażan 1 szt
  • ser żółty 1 plaster
  • papryka czerwona 1/2 szt
  • por 100 gram
  • pierś z kurczaka 100 gram
  • przyprawy do grilla
  • sos czosnkowy 3 łyżki

Krok 1

original

Bakłażan myjemy, przekrawamy na pół, wydrążamy środek, grillujemy z obu stron.

Krok 2

original

Pierś z kurczaka kroimy w cieniutkie plastry, nacieramy przyprawami, grillujemy.

Krok 3

original

Bakłażan wykładamy serem i grillujemy aż do jego rozpuszczenia.

Krok 4

original

W tym czasie kroimy warzywa ( w tym pokrojony środek bakłażana) i grillujemy posypane przyprawą.

Krok 5

Do bakłażana wkładamy warzywa wymieszane z mięsem, polewamy sosem czosnkowym i dekorujemy papryką.

file1404686483

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Romans z żonatym
Czasem wystarczy mała intryga i facet daje się okręcić wokół palca...
Sklep a jego reklama ?
Ale dobrej firmie też trzeba pomóc w promocji oferty....
Rewolucyjne technologie i high-tech
A ja nawet lubię jak technologia ulatwia mi życie, pamięta za mnie...
Jak dokończyć budowę domu przy rosn…
Wykończyć kuchnię, pokój i łazienkę i zamieszkać -a resztę robić wg możliwości....