Babeczki SHRECK

9 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    Ciasto kruche na babeczki:
    1 i 1/2 szklanki mąki
    20 dkg margaryny
    1/2 szklanki cukru pudru
    2 żółtka
    cukier waniliowy
    Masa Shreck
    2 szklanki soku PYSIO o kolorze zielonym
    2 budynie śmietankowe


      Mąkę z margaryną posiekać nożem na stolnicy, dodać żółtka, cukier puder i cukier waniliowy. Zagnieść szybko i odstawić na 30 minut do lodówki. Po schłodzeniu rozwałkować i wycinać foremką babeczki. Wcześniej należy foremki wysmarować margaryną i posypać tartą bułką. Piec około 20 min na złoty kolor.

      file1263049329



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz