Babeczki karmelowe

8 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

10 gotowych mniejszych, spodów babeczek. 30 dag krówek topimy w garnku na odrobinie masła. Mieszamy ciągle, aby się nie przypaliły. Gotową masą krówkową wypełniamy spody babeczek. Mieszamy odrobinę wody z cukrem pudrem, smarujemy wierzch babeczek.

file1265631769



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...