Aromatyczny Morszczuk z grilla

24 kwietnia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Ryby mrożone morszczuk
Masło
Natka pietruszki
Przyprawa do ryb
czosnek

Ryby rozmrozić, natrzeć czosnkiem i przyprawą do ryb, zostawić na 2 – 3 godziny w chłodnym miejscu lub na noc w lodówce. Natkę pietruszki pokroić drobno rozetrzeć z ząbkiem czosnku i łyżką masła. Nałożyć do środka ryb. Owinąć w folię aluminiową i piec na grillu około ½ godziny.

file1272126998



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...