Aromatyczny Morszczuk z grilla

24 kwietnia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Ryby mrożone morszczuk
Masło
Natka pietruszki
Przyprawa do ryb
czosnek

Ryby rozmrozić, natrzeć czosnkiem i przyprawą do ryb, zostawić na 2 – 3 godziny w chłodnym miejscu lub na noc w lodówce. Natkę pietruszki pokroić drobno rozetrzeć z ząbkiem czosnku i łyżką masła. Nałożyć do środka ryb. Owinąć w folię aluminiową i piec na grillu około ½ godziny.

file1272126998



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...