Aromatyczna rybka

29 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ kg filetów rybnych
1 jajko
bułka tarta
sól, pieprz
tymianek, bazylia
czosnek

Rybę rozmrozić, posypać przyprawami, natrzeć roztartym czosnkiem i odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin. Odsączyć na sicie. Rozbić jajko. Obtaczać rybę w bułce tartej, jajku i znów w bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i dowolną  surówką.

file1264796106



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...