Aromatyczna rybka

29 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ kg filetów rybnych
1 jajko
bułka tarta
sól, pieprz
tymianek, bazylia
czosnek

Rybę rozmrozić, posypać przyprawami, natrzeć roztartym czosnkiem i odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin. Odsączyć na sicie. Rozbić jajko. Obtaczać rybę w bułce tartej, jajku i znów w bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i dowolną  surówką.

file1264796106



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....