Ananas pikantny do mięs ( wg Babcigramolki )

26 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Ananas pikantny do mięs ( wg Babcigramolki )

Podawać jako dodatek do dań w stylu orientalnym . Smaczne. Proste. Szybkie. Tanie .

Czas : 10 minut

Składniki :

1 puszka ananasa w syropie ( w plastrach )
papryka mielona
curry
sos Tao-Tao
pieprz mielony
3 łyżki mąki
4 łyżki oliwy

Ananasa wyjąć z zalewy. Posypać przyprawami . Skropić sosem Tao-Tao. Oprószyć mąką . Na patelni rozgrzać oliwę . Na tłuszcz kłaść plastry ananasa i smażyć po 2-3 minuty z każdej strony .

 

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...