Aby brokuły zachowały piękny kolor

27 marca 2010, dodał: [email protected]
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Aby brokuły zachowały piękny kolor należy łyżeczką octu lub soku z cytryny zakwasić wodę,w której się gotują. Dodatek szczypty cukru poprawi smak warzyw.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Wirus RSV
Dzieci mają słabą odporność, nam też w tym wieku przyplątywały się choroby...
Samotne mamy - czy to fajne partner…
Niech brat patrzy na charakter, bo są różne kobiety, ale jeśli nie jest materialistką...
Znane pary - wzór do naśladowania?…
Akurat dziś portale plotkarskie donoszą o rozwodzie takiej idealnej do niedawna pary aktorskiej......
Łączenie różnych marek farb do włos…
To trochę ryzykowne, bo to chemiczne mieszanki... Ja bym wolała osobno je rozrobić...