Schab na szybko

16 lutego 2011,
dodał: brysia
Artykuł zewnętrzny

1,5 kg schabu, myjemy, osuszamy, kroimy w grubsze plastry, lekko rozbijamy.

Podsmażamy na margarynie do smażenia, dopiero po podsmażeniu doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy cebulą pokrojoną w talarki, podsmażamy razem ze schabem. Następnie dusimy pod przykryciem 0,5 godziny.

Nie dodajemy wody , ewentualnie dodajemy jeszcze  trochę margaryny do smażenia.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...