Bulbonaj z ziemniaczków po litewsku

14 listopada 2010, dodał: A
Artykuł zewnętrzny

składniki:

7 ugotowanych ziemniaków

Szklanka mąki

Pieprz

Jeszcze gorące ziemniaki utłuc. Kiedy ostygną dodać przesiana mąkę i pieprz. Wyrobić ciasto, rozwałkować na grubość 1 cm, pokroić w kwadraty, ułożyć na blasze. Piec aż się zrumienią w 170˚C.

file1289712923



FORUM - bieżące dyskusje

Lodówki społeczne
Ja widzę ciągle tam ludzi, którzy nie wyglądają na potrzebujących. Po prostu po co...
Podróże krajowe i zagraniczne - naj…
Zanzibar jest wciąż modny, ale to proste życie tubylców podobno szokuje nas Europejczyków....
Nękanie, stalking - jak sobie radzi…
U mnie nękania nie było, ale próby ponownego kontaktu kiedy ja już nie byłam zainteresowana...
Eyeliner, kredka, pędzelek - akceso…
Ja mam ciągle jakieś problemy ze spojówkami, więc nie używam już takich kosmetyków.