Ziemniaczane ćwiartki smażone z curry

11 listopada 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Ziemniaki (najlepiej podłużne) obieramy i kroimy na ćwiartki. Gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu czekamy aż ostygną, by się nie rozpadały. Rozgrzewamy na patelni olej, dodajemy do niego odrobinę vegety i curry. Wrzucamy ziemniaki i podsmażamy, posypujące je jeszcze leciutko curry. Zrumieniamy każdy bok.

Smacznego!

file1289490889



FORUM - bieżące dyskusje

Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...