Klasyczna Bruschetta

8 października 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

*  8 kromek pieczywa ciabatta
* 400 g pokrojonych w kostkę pomidorów bez skóry
* Przyprawa do potraw  KUCHAREK Smak Wiosny
* Przyprawa do zup i potraw w płynie KUCHAREK
* 2 ząbki czosnku
* 6 łyżek oliwy z oliwek
* 4 łyżki świeżo tartego parmezanu lub ser feta

file1286536927

Sposób przygotowania:

Pieczywo opiec na grillu lub w tosterze. Pomidory wymieszać z Przyprawą do potraw  KUCHAREK Smak Wiosny oraz odrobiną przyprawy do zup i potraw w płynie KUCHAREK, a także dwoma łyżkami oliwy z oliwek. Opieczone kromki pieczywa natrzeć czosnkiem, na wierzchu ułożyć przygotowane wcześniej aromatyczne pomidory, całość skropić oliwą i posypać świeżo tartym parmezanem lub kawałkami sera feta.

www.kucharek.pl



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺